📦 Fri fragt ved køb over 299 DKK
Søg

Levering med DAO Pakkeshop: kr. 29,00 DKK

Levering med DAO Hjemmelevering: kr. 39,00 DKK

Afhentning efter aftale (7160 Tørring): GRATIS

Gratis levering ved køb over 299 DKK


 

Bestil på en hverdag (mandag til fredag) og vi leverer indenfor 1-3 hverdage.

Når du handler hos shapeofyou.dk har du 7 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Den dag du modtager varen, tæller ikke med i de 7 dage. Hvis fristen udløber i en weekend eller på en helligdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. Såfremt du ønsker at returnere varen, må du efter modtagelsen alene håndtere varen på en måde, så du kan fastslå varens art, egenskaber og den måde, som varen fungerer på. Der kan i perioder, i forbindelse med højtider som julen, være forlænget returfrist. Dette fremgår her på siden.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal varen returneres til shapeofyou.dk sammen med original kvittering senest 7 dage efter modtagelsen af varen.

 

VIGTIGT

Det er købers ansvar og omkostning, at returnere en vare til shapeofyou.dk. Alle varer returneret til shapeofyou.dk skal være forsvarligt indpakket. 

Vær opmærksom på, shapeofyou.dk  modtager ikke returnerede varer sendt pr. efterkrav, samt varer sendt uden omdeling, og som skal afhentes af shapeofyou.dk  på posthus eller pakkeshop. Shapeofyou.dk anbefaler derfor, at du returnerer varerne via GLS eller anden pakkedistributør med levering direkte til forretningsadresse, og at varen sendes som pakkepost. På denne måde kan pakken spores, hvilket sikrer dig at varerne er blevet leveret til shapeofyou.dk. Du er mere end velkommen til at kigge forbi vores fysiske adresse i Tørring, for at aflevere returneringen.

Har du spørgsmål til en returvarer, er du velkommen til at kontakte info@shapeofyou.dk

Ønsker du at ombytte en varer, til en anden style, størrelse eller farve, skal du bestille den ønskede varer på en ny ordre, og noter det nye ordrenr. nedenfor. Vi tilbagebetaler pengene for varen + evt. betalt fragt, så du ikke betaler dobbelt fragt (gælder KUN danske adresser). For at lave en ombytning, skal du gå ind på shoppen og vælge den vare som du ønsker at ombytte til og gennemfører købet. Husk at notere at det er en ombytning og ordrenummer. Derefter sender vi dig en returlabel på mail.

Varerne sendes til:

Shape of You I/S
Follerupgårdvej 36
7160 Tørring

Når din returnering modtages, vil vi gennemgå varens stand og når returneringen er behandlet, vil der blive udsendt en returneringsbekræftelse på mail. Tilbagebetalingen af det pågældende beløb vil ske inden for 14 dage.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du anvendte ved købet.

Der kan under visse omstændigheder ske nedslag i eller bortfald af tilbagebetalingsbeløbet. Dette sker hvis varens værdi er forringet, eksempelvis såfremt varen reelt er taget i brug, varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, du har håndtereret varen på anden måde, end højst nødvendigt, for at kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som varen fungerer på, og/eller du ikke har fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten som beskrevet under Fortrydelsesret. Vurderer vi, at der er sket forringelse af varens værdi, vil tilbagebetalingsbeløbet afhænge af varens handelsmæssige værdi.

Dit køb af omfattet af købelovens regler. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet og/eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamation skal ske inden for rimelig tid efter, at du har konstateret en mangel ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer hurtigst muligt, og senest inden for 2 måneder efter fejlens konstatering. Du kan reklamere ved at kontakte os på mail info@shapeofyou.dk. Afhængigt af den konkrete situation vil du hurtigst muligt herefter modtage videre instrukser.

Varerne skal sendes til:

Shape of You I/S
Follerupgårdvej 36
7160 Tørring

Når du returnerer varen, bedes du på detaljeret vis oplyse hvilke mangler varen har. Er reklamationen retmæssig, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger ved at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse. Du har som køber selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace-nummer.

Vi tror du vil ❤ det

Tilmeld dig, få 20% rabat på din første ordre og hold dig opdateret med vores nyheder, tilbud osv!

E-mail mig, når varen er tilgængelig.